4 april 2020
måndag, 04 mars 2013 20:12

Nya nyckelpersoner på Stockholmshem

Skrivet av 
alt

 Stockholmshem har rekryterat nu två nyckelfunktioner till den nya organisation som började gälla den 1 januari i år. En organisation som syftar till ökad närhet till både kunder och fastigheter i förvaltnings-distrikten, samtidigt som det centrala affärsstödet till distrikten utvecklas.

­

 

­Eva Lenngren, till höger på bilden ovan, blir chef för verksamhetsområdet Boende & Lokaler som omfattar företagets kärnverksamhet uthyrning och förvaltning av bostäder och lokaler. Hon har närmast varit fastighetschef och strateg på Locum, och dessförinnan som affärsområdeschef på Ljungberggruppen.

 

Nina Wahlberg, till vänster på bilden ovan, blir chef för Stockholmshems teknikspecialister inom verksamhetsområdet Bygg& Teknik. Hon kommer närmast från Einar Mattsson som chef för förvaltning av företagets egna fastigheter och innan dess från Sisab som teknik och miljöchef.

 

– Vi är mycket nöjda över att ha rekryterat två så kompetenta och erfarna chefer för två av våra viktigaste nyckelpositioner. Med Lenngren och Wahlberg får vi två duktiga ledare som är vana att driva utveckling inom sina ansvarsområden, säger Ingela Lindh, vd för Stockholmshem.