4 april 2020
tisdag, 05 mars 2013 15:26

Medvind och nya chefer på Equator

Skrivet av 
alt

 Nyligen har Equator utsett Leo Qvarsebo och Mia Åberg som två yngre medarbetare att vara gruppansvariga på kontoret. Både Mia, som tar över ansvaret för bostadsprojekt och Leo, som får ansvar för mixed use projekt, har varit anställda sedan år 2007. Rekryteringen innebär en nysatsning på Equators fyra kompetensområden: mixed use, bostäder, fastighetsstrategi och ombyggnad.

 

– Vi arbetar idag med en rad särdeles intressanta och kvalificerade uppdrag där rekryteringen av Mia och Leo ger oss möjlighet att satsa till 100 procent på att leverera riktigt bra projekt till våra kunder, säger Annica Carlsson, vd på Equator.

 

Equator har ett analytiskt förhållningssätt till arkitektur och till sina uppdrag. Det gör det möjligt för arkitektbyrån att arbeta i projekt med komplexa förutsättningar och processer, eftersom väl underbyggda argument och skarp design, alltid i nära samarbete med kunderna, leder till framgångsrika resultat.

 

Equator Stockholm, som grundades 1952, har i dag 38 medarbetare som arbetar med stora och ofta komplexa projekt med handel, kontor och bostäder.